Catering

Festmiddagar & Bröllop

Prislista 2020

2-rätters meny från 365:-/pers
2-rättersmeny inkl. bröllopstårta & kaffe från 430:-/pers
3-rätters meny från 465:-/pers
3-rätters meny inkl. bröllopstårta & kaffe från 499;-/pers
Endast kaffe 26:-
I samtliga priser ingår: servetter, porslin, bestick, glas samt diskning.

När omlastning krävs tillkommer leveransavgift. (t.ex. vid båttur)

Moms ingår i samtliga priser Vi kan även förmedla serveringspersonal. Minimum antal gäster är 40 (Annars tillkommer kostnad för kock 450;-/timme)

Hur går det till?

Vårt mål är att ta hand om er på bäst möjliga sätt på er stora dag.

Rent praktiskt så brukar ni som kund själv hämtar uppduknings attiraljerna för att sedan duka borden. Om ni har valt att ha servispersonal från oss så kommer de, vanligtvis en timme före gästerna anländer för att servera fördrink och eventuell tilltugg.

Våra erfarna kockar kommer sedan att servera den valda menyn på plats och ni blir omhändertagen såsom på restaurang.

Mycket av porslinet och glas tar vi med oss när vi lämnar uppdraget, men det finns alltid en del saker kvar som ni själv måste återlämna.

Detta en bild över hur ett bröllopsarrangemang brukar ser ut men givetvis är vi lyhörda för era önskemål.

Tilltugg till fördrinken

  • Tapenade cigarrer med fillodeg 20:-/pers
  • Bruschetta m valfri topping: välj mellan pesto, tomat & basilika, hummus el. färskost med soltorkad tomat 15:-/pers
  • Fetaost-& vattenmelon på spett 20:-/pers
  • Crostini med brie, tomatpesto 20:-/pers

Förrätter

  • Hummersoppa med cognacscrème & rotfruktsjulienne
  • Cheesecake på räkor & löjrom med en botten av dansk rågbröd
  • Grön sparris, prosciuttoskinka & potatisaïoli
  • Skaldjurs ceviche; en modern skaldjurscocktail, handskalade räkor, kräftstjärtar i lime & koriander
  • Skagen canapé; med räkor, crème frâiche, purjolök & dill
  • Västerbottenpaj med löjrom, vispat crème frâiche & rödlök
  • Moules marinières; Klassisk musselsoppa serverat med vårt eget surdegs baguette

Varmrätter

  • Lammracks med pommes anna, glaserade betor & balsamreduktion Tillägg 25; -/pers
  • Kryddsotad lammytterfilé med potatismuffins smaksatt med getost & rosmarin, kantarellfräs & portvinssky Tillägg 25:-/pers
  • Torskrygg vichyssoise med ”salladstopping” (laxrom, gurka, tomat, ägg, dill & minikrutonger) potatispuck & slät purjolökssås Tillägg 30;-/pers
  • Ugnsstekt hälleflundra med kräftsmörsås, grillad grön sparris och färsk potatisstomp Tillägg 30:-/pers
  • Kalvytterfilé, balsamicosky med körsbärstomater, slungade sugarsnaps, potatis-& rosmarinbakelseTillägg 25:-/pers
  • Fläskfilé medaljonger black & white med madeirasås, bearnaisesås, wokade grönsaker och potatisgratäng

Dessert

  • Grand dessert; Mini brownie, le petit brulée, en fräsch jordgubb-& lime shot och klassisk gino Tillägg 25; -/pers
  • Ostvariation med tre sorters ost (talleggio, manchego & st. agur) & kex Tillägg 20:-/pers
  • Duo på mousse (vit choklad & smultron)med hallongelé & pinjeflarn
  • Crème brulée med limemarinerade jordgubbar
  • Mjölkchoklad cheesecake på oreobotten
  • Vanilj panna cotta med kanelsockerrostad rabarber i prosecco
  • Brownie med hallonsensation; crisp, sorbet & coulis