Prislista 2024
2-rätters meny från 405:-/pers
2-rättersmeny inkl. bröllopstårta & kaffe från 475:-/pers
3-rätters meny från 525:-/pers
3-rätters meny inkl. bröllopstårta & kaffe från 575;-/pers
Endast kaffe 29:-
I samtliga priser ingår: servetter, porslin, bestick, glas samt diskning.
När omlastning krävs tillkommer leveransavgift. (t.ex. vid båttur)
Moms ingår i samtliga priser Vi kan även förmedla serveringspersonal. Minimum antal gäster är 30 (Annars tillkommer kostnad för kock 450;-/timme)
Hur går det till?
Vårt mål är att ta hand om er på bäst möjliga sätt på er stora dag.
Rent praktiskt så brukar ni som kund själv hämtar uppduknings attiraljerna för att sedan duka borden. Om ni har valt att ha servispersonal från oss så kommer de, vanligtvis en timme före gästerna anländer för att servera fördrink och eventuell tilltugg.
Våra erfarna kockar kommer sedan att servera den valda menyn på plats och ni blir omhändertagen såsom på restaurang.
Mycket av porslinet och glas tar vi med oss när vi lämnar uppdraget, men det finns alltid en del saker kvar som ni själv måste återlämna.
Detta en bild över hur ett bröllopsarrangemang brukar ser ut men givetvis är vi lyhörda för era önskemål.
Tilltugg till fördrinken
- Tapenade cigarrer med fillodeg 20:-/pers
- Bruschetta m valfri topping: välj mellan pesto, tomat & basilika, hummus el. färskost med soltorkad tomat 15:-/pers
- Fetaost-& vattenmelon på spett 20:-/pers
- Crostini med brie, tomatpesto 20:-/pers
Förrätter
- Hummersoppa med cognacscrème & rotfruktsjulienne
- Cheesecake på räkor & löjrom med en botten av dansk rågbröd
- Grön sparris, prosciuttoskinka & potatisaïoli
- Skaldjurs ceviche; en modern skaldjurscocktail, handskalade räkor, kräftstjärtar i lime & koriander
- Skagen canapé; med räkor, crème frâiche, purjolök & dill
- Västerbottenpaj med löjrom, vispat crème frâiche & rödlök
- Moules marinières; Klassisk musselsoppa serverat med vårt eget surdegs baguette
Varmrätter
- Kryddsotad lammytterfilé med potatismuffins smaksatt med getost & rosmarin, bakad honungstomat, portvinssky & friterad purjolök Tillägg 30:-/pers
- Torskrygg vichyssoise med ”salladstopping” (laxrom, gurka, tomat, dill & minikrutonger) potatispuck & slät purjolökssås Tillägg 30;-/pers
- Ugnsstekt hälleflundra, champagnesås med löjrom, grillad grön sparris och färsk potatisstomp Tillägg 40:-/pers
- Kalvytterfilé, balsamicosky med körsbärstomater, slungade sugarsnaps, potatis-& rosmarinbakelseTillägg 35:-/pers
- Fläskfilé medaljonger black & white med madeirasås, bearnaisesås, wokade grönsaker och potatisgratäng
- Pankopanerad portabellosvamp, gräddstuvad svartkål, honungsbakade plommontomater och friterad purjolök
Dessert
- Ostvariation med tre sorters ost (talleggio, manchego & st. agur) & kex Tillägg 20:-/pers
- Salty caramel cheesecake på digestive, rostade pecannötter med brynt smör & sommarbär
- Citron crème brulée med hallonmaräng & halloncoulis
- Vanilj pannacotta med limemarinerade jordgubbar
- Brownie med dulce de leche, rostade nötter & skogens bär